Dámská jízda na zámku

Tolik jsem si přála víkend s holkama, který bych nemusela plánovat a nevrátila bych se z něj ještě víc unavená, než když jsem na něj odjela. Prý, že si ho necháme zorganizovat, navrhla mi Pavla. Nojo, jenže to bysme se taky nemusely doplatit, nechávat si pro tři holky organizovat tři volný dny. A do lázní se mi nechce, protože nejedu s babičkou. Pavly se ale chytla kamarádka Katka, která už o tom prý někde četla, že můžem jet s cestovkou jen po Čechách, na víkend a s programem. A protože jsme holky aktivní, tak že budeme hledat něco ve stylu aktivní dovolená.

Co to znamená?

No že přijedeme do hotýlku, kde nám daj program, kterým se budem po celej víkend bavit. Konečně vypnem a zároven se nebudeme nudit.

Učaroval nás Zámek Loučeň. Nejen proto, že je Katka děsná řidička, jako jediná má auto a řekla, že chce od Prahy na co nejmenší možnou vzdálenost. A Loučeň je fakt kousek. Ale taky proto, že je to zámek. A my jsme princezny!:)

Jely jsme s cestovkou, o které jsme si přečetly nadšené recenze. A opravdu jsme je po víkendu mohly taky dát.

Cvičení pilates, které je jejich specializací, umí podat i úplným začátečníkům. Několik hodin individuální péče a rad od lektorek, které vědí, co dělají, jsme si užily. Možnost vybití byla na jeden krátký víkend šiorká, my jsme už měly sílu jen na brusle a techniku správného běhu. Pak už jsme si užívaly hlavně relaxace u bazénu a v sauně.

A kam příště? No, rozhodně zase bezstarostně, necháme se svést s prima cestovkou a užijem si péči okolí 🙂

#elixirkaPetra